Koppen vill stolt presentera dig en serveringslösning som passar just ditt företag och dina medarbetares behov. Vårt utbud av automater är större och bättre än någonsin.

När det gäller företag finns det inte en lösning som passar alla. Vi kan och vill hjälpa dig att hitta rätt.

Koppen erbjuder en imponerande bredd av kaffeautomater att välja mellan, allt från den traditionella automaten med malet kaffe eller varför inte lyxa till tillvaron med en automat som maler bönorna och som brygger med en teknik som garanterar dig den bästa kaffesmaken. Om ni hellre uppskattar en äkta italiensk espresso har ni möjligheten att välja en av våra trendiga espressoautomater som nu även kan utrustas med en mjölkkyl, så att ni kan avnjuta en riktig krämig cappucino gjord på färsk mjölk.

Med en vattenautomat från oss på Koppen kan Ni erbjuda er personal, besökande kunder möjligheten att välja på rumstempererat eller kallt vatten, med eller utan kolsyra. Kort och gott friskt vatten på jobbet. Vi erbjuder både fristående golv- och bordsmodeller och integrerade vattenkranar som kan placeras på diskbänken eller bredvid kaffeautomaten.
Att erbjuda vattenautomater på jobbet med friskt vatten är minst sagt en bra investering.

Vi hjälper er gärna med en serveringslösning så att Ni kan erbjuda era medarbetare tillgång till mat och dryck på jobbet. Vi fyller på varuautomaterna med färska smörgåsar, sallader, godis, gobitar och läsk. Allt som främjar välbefinnande och trivsel på er arbetsplats under dygnets alla timmar. Ett enkelt sätt att få pigga, glada och friskare medarbetare. Fördelarna är så många.