Typ av kaffeautomat: Bean to Brew / Espresso

Vår mellanmodell av espressoautomat med italiensk design och revolutionerade teknik! Perfekt för alla arbetsplatser upptill 20 anställda.
Vi kan med stolthet presentera vår nyaste espressoautomat från Rheavendors. 2015 fick LaRhea serien det prestigefyllda Vendig Star Award tack vare sin exeptionella design och sin revolutionerade teknik, Variplus. Den är en mycket lättskött helautomatisk espressoautomat utrustad med två kanistrar (2 x 650g) med individuella kvarnar för både hela bönor och espresso. Automaten har ytterligare tre kanistrar för Choklad, granulerad mjölk och en valfri behållare som ni kan fylla på med tex Chai Latte. Touchskärmen gör det enkelt att välja sin kaffefavorit från automatens 24 olika drycker. Dessutom finns möjligheten för företaget att marknadsföra sig genom att lägga in bilder, video eller varför inte reklam i skärmsläckaren.

Variplus, som ger den nya modellserien sitt namn, arbetar med tre integrerade teknologier som tillsammans reglerar och justera de många variablerna.

Samspelet mellan mekaniken och mjukvaran genererar allt från en välsmakande kopp kaffe till en krämig cappuccino, silkeslen caffè latte eller en äkta balanserad espresso och andra kaffedrycker som står på fina kaffebarens meny.

Med vår nya espressoautomat är det som att ha en professionell italiensk barista till din tjänst, 24/7.

Den kan placeras på bänk eller utrustas med underskåp eller varför inte Koppens serveringsmodul. Den kan även utrustas med Kylmodulen för färsk mjölk..

Maler och justerar automatiskt kvarnen så att malningsgraden för kaffet blir rätt för varje bryggning.
Den patenterade induktionstekniken anpassar vattentemperaturen beroende på vilken dryck som önskas samt att den är marknadens energisnålaste automat, som är ensam att inneha A++. LaRhea V+ spar upp till 90% i energiförbrukning mot en traditionell automat. Den justerbara bryggenheten med sin infusionskammare som anpassar sig efter kaffemängd, extraktionstid och bryggtryck. Så nära perfektion som möjligt.


   

Utbud

Färskbryggt kaffe
Färskbryggt kaffe med mjölk
Espresso
Caffé Latte
Latte Macchiato
Cappuccino
Wiener Melange
Choklad
Chai Latte
Hetvatten

Tillbehör

Underskåp
Kylenhet med färsk mjölk

Tekniska specifikationer

Höjd 668 mm
Bredd 422 mm
Djup 585 mm
Vikt 34 kg
Maxeffekt  3000Watt
Elanslutning 230V / 10A